Підготовка фахівців освітнього рівня “Магістр” є важливою ланкою у формуванні професіоналів нової генерації у сфері харчових технологій. Конкурентні переваги освітньо-наукової програми зі спеціальності 181 Харчові технології полягають у поєднанні ґрунтовної теоретичної бази з практично орієнтованим підходом до навчання. Програма спрямована на розвиток аналітичного мислення, здатності до самостійного прийняття рішень, проведення прикладних досліджень, а також формування навичок роботи у міждисциплінарних командах.
Метою програми є підготовка висококваліфікованих фахівців, здатних вирішувати складні професійні завдання у харчовій галузі, впроваджувати інноваційні технології, дотримуючись принципів безпечності, якості та сталого розвитку виробництва. Випускники мають змогу продовжити наукову діяльність або реалізувати себе у виробничій, управлінській, науково-дослідній чи освітній сферах.
2025
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю G13 “Харчові технології”. ОНТУ
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю G13 “Харчові технології”. НУХТ
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю G13 “Харчові технології”. Державний біотехнічний університет
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю G13 “Харчові технології”. ФОП «Опришко Д.В»
2024
2023
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю 181 “Харчові технології”. Миколаївський національний аграрний університет
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю 181 “Харчові технології”. Сумська регіональна державна лаборпторія Держпродспоживслужба
2022
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю 181 “Харчові технології”. НУХТ
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю 181 “Харчові технології”. ТОВ “ЯКИМЕНКО”
2021
-
Рецензія на ОПП програму підготовки магістрів за спеціальністю 181 “Харчові технології”. Харківський державний університет харчування та торгівлі
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю 181 “Харчові технології”. ТОВ “АЛЬЯНС СТІК”
2020
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю 181 “Харчові технології”. Національний університет біоресурсів і природокористування України
-
Рецензія на ОПП підготовки магістрів за спеціальністю 181 “Харчові технології”. «Органічна Україна-Північ»