Підготовка фахівців освітнього рівня “Магістр” є важливою ланкою у формуванні професіоналів нової генерації у сфері харчових технологій. Конкурентні переваги освітньо-наукової програми зі спеціальності 181 Харчові технології полягають у поєднанні ґрунтовної теоретичної бази з практично орієнтованим підходом до навчання. Програма спрямована на розвиток аналітичного мислення, здатності до самостійного прийняття рішень, проведення прикладних досліджень, а також формування навичок роботи у міждисциплінарних командах.

Метою програми є підготовка висококваліфікованих фахівців, здатних вирішувати складні професійні завдання у харчовій галузі, впроваджувати інноваційні технології, дотримуючись принципів безпечності, якості та сталого розвитку виробництва. Випускники мають змогу продовжити наукову діяльність або реалізувати себе у виробничій, управлінській, науково-дослідній чи освітній сферах.

2025


2024

2023

2022


2021


2020