Зустріч присвячена вивченню впливу раціону на здоров’я людини та науковим підходам до досліджень харчування, які допомагають оцінити, як різні продукти та їх поєднання можуть впливати на загальний стан організму.
Лекція є частиною міжнародного проекту Afishe — ініціативи, спрямованої на розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства для “Зеленого курсу” Європи в Україні та Вірменії. Проект об’єднує університети з Європи, Вірменії та України, створюючи платформу для розвитку навчальних програм та наукових досліджень, що відповідають сучасним вимогам екології та сталого розвитку.
У контексті співпраці між СНАУ та Вірменським національним аграрним університетом, в рамках забезпечення сталого функціонування мережі наукової співпраці університетів-партнерів проекту Afishe, лекція надасть унікальну можливість отримати нові знання та досвід у галузі харчових технологій.
Запрошуємо студентів та викладачів СНАУ приєднатися до заходу, який сприяє розвитку міжнародного співробітництва та обміну знаннями.
Посилання: https://us05web.zoom.us/j/86112527746?pwd=gbIaSqCQ1zbBmXLS2ldUD5ZNxmWBhj.1