9 квітня в Національному університеті харчових технологій відбувся ІІ тур щорічного Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології».
Сумський національний аграрний університет на цьому заході представляла здобувачка третього курсу спеціальності 181 “Харчові технології” Ольга КУЧЕРИНА. Її наукова робота на тему: “Визначення впливу похідних переробки коноплі на функціонально-технологічні властивості пастили”, підготовлена під керівництвом доктора філософії Тетяни СИНЕНКО, отримала схвальні відгуки рецензентів.
Конкурсна комісія високо оцінила представлену роботу, а за результатами обговорення Ользі КУЧЕРИНІ було присуджено друге призове місце.
Щиро вітаємо студентку та її наукового керівника з вагомим науковим досягненням!