Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»!

Студентки факультету харчових технологій Сумського національного аграрного університету досягли визначних результатів у престижному міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2025», який відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Перше місце:

Третє місце:

Конкурс об’єднав 353 наукових робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Індія, Іспанія, Німеччина, Австрія, Швеція, Чехія, Алжир, Польща, Болгарія, Молдова, Казахстан.

До складу журі конкурсу 2025 року увійшли 142 спеціалістів-науковців, з них 85 з 23 зарубіжних країн: Великобританія, Німеччина, Швейцарія, Данія, США, Аргентина, Туреччина, Оман, Бенін, Китай, Латвія, Литва, Чехія, Естонія, Греція, Грузія, Казахстан, Азербайджан, Узбекистан, Польща, Болгарія, Молдова, Румунія.

Щиро вітаємо наших студенток та їх наукових керівників з цими визначними досягненнями! Бажаємо подальших наукових звершень та нових досягнень у професійній діяльності!