✨ Традиційно, жодне велике свято на факультеті харчових технологій Сумського НАУ не обходиться без проведення святкового майстер-класу. Тож 18 листопада 2025 року студенти ФХТ СНАУ зібрались у стінах навчально-практичної лабораторії КГХ, щоб смачно відсвяткувати Міжнародний день студента, організований студентським деканатом та профбюро факультету.

🔆 Святковий день розпочався з посмішок, дотепних жартів та обміну досвідом, адже до участі у заході долучились справжні поціновувачі смачної і корисної їжі!

🧆🍹Цього разу здобувачам було запропоновано набути навичок у приготуванні хрустких брускет, ніжних профітролей та запашного глінтвейну під керівництвом креативної ведучої заходу Ольги Середи.

💡 Учасники майстер-класу виявили справжню винахідливість, готуючи начинки і соуси та підбираючи оздоблення для приготованих смаколиків: несподівані поєднання яєць, цедри апельсина, хамона, крем-сира, креветок і ломтиків хурми, приправлених гранатовим соусом та способи обробки харчових продуктів стали цікавою темою для жвавого обговорення і дискусій у дружньому колі.

💚 Щиро дякуємо керівництву факультету харчових технологій за матеріальну підтримку заходу і надану можливість відсвяткувати справжнє свято студентства у стилі ФХТ!