У четвер 16.09.2021 р. в СНАУ на факультеті харчових технологій відбулася відкрита лекція почесного професора СНАУ, професора кафедри харчових технологій у ресторанній індустрії ХДУХТ, академіка Міжнародної академії холоду, д.т.н., Пивоварова Павла Петровича
У четвер 16.09.2021 р. в СНАУ на факультеті харчових технологій відбулася відкрита лекція почесного професора СНАУ, професора кафедри харчових технологій у ресторанній індустрії ХДУХТ, академіка Міжнародної академії холоду, д.т.н., Пивоварова Павла Петровича, який поділився інформацією власних інноваційних розробок, таких як технологія крабових паличок, технологія капсулювання олійної сировини та виробництва структурованої продукції.
Лекція супроводжувалася показом слайдів та відео, на якому були представлені перші інноваційні та сучасні розробки Пивоварова П.П., які зараз впроваджені на багатьох підприємствах України.
Лекцію відвідали студенти та викладачі факультету. Всім присутнім лекція дуже сподобалася, адже отримана інформація була цікавою та практичною, дозволить в майбутньому активним та ініціативним студентам генерувати нові ідеї та втілювати свої наукові проекти в харчовому виробництві.
Велика вдячність Пивоварову П.П., за його високий емоційний рівень викладення лекційного матеріалу та контакт з аудиторією, уміння лектора зацікавити та активізувати роботу студентів, що вказує на його високу професійність.