Завідувачка кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Марина САМІЛИК, взяла участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика», яка відбулася 18 травня 2023 року у м. Львів.
Захід об’єднав науковців, рестораторів, виробників крафтових харчових продуктів, готельєрів, ресторанних критиків із України, Польші, Австрії та Бразилії.
В рамках конференції розглянули сучасні тенденції та перспективи розвитку індустрії гостинності, туризму та крафтових виробництв. Цікаво конференцію доповнили виставка-презентація «Квіти із цукру», майстер-клас і дегустація авторських страв української кухні, крафтових сирів, брифінг-батл «Індустрія гостинності: минуле, теперішнє, майбутнє»