Вебінар на тему «Формування культури харчування та правильних харчових звичок»

В межах реформи шкільного харчування Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством охорони здоров’я проводить вебінар на тему «Формування культури харчування та правильних харчових звичок», учасниками якого стали і викладачі кафедри технологій та безпечності харчових продуктів СНАУ – Наталія Болгова, Марина Самілик та Анна Геліх.
З-поміж питань, які спікери обговорять під час заходу:
ключові засади здорового харчування та культури харчування;
принципові зміни, що запроваджує реформа харчування;
рецептурний потенціал організації шкільного харчування, поліпшення його культури;
інструментарій та кращий досвід інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань формування культури харчування та правильних харчових звичок.
Серед спікерів був один із реформаторів шкільного харчування, Євген Клопотенко, який розказав щодо особливостей нового рекомендованого меню. Досвід, отриманий під час вебінару, буде корисним в рамках співпраці університету з закладами освіти Сумщини.