Анотації вибіркових дисцтплін
Запис на вибіркові дисципліни (Бакалаври 2018 – 7-8 семестр)
Вибіркові компоненти (БЛОК 1)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Економіка харчових і переробних підприємств | ||
2 | Облік і звітність в харчових і переробних підприємствах |
Вибіркові компоненти (БЛОК 2)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Менеджмент харчових і переробних підприємства з основами підприємництва | ||
2 | Основи менеджменту |
Вибіркові компоненти (БЛОК 3)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Електротехніка | ||
2 | Електрообладнання |
Вибіркові компоненти (БЛОК 4)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Технології оздоровчих харчових продуктів | ||
2 | Медико-біологічні основи харчування |
Вибіркові компоненти (БЛОК 5)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Харчові та дієтичні добавки | ||
2 | Основи біотехнології у молочній промисловості |
Вибіркові компоненти (БЛОК 6)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Основи фізіології та гігієни харчування | ||
2 | Сучасні методи та прилади біохімічних досліджень |
Дисципліни з блоків 7 – 11 студент обирає взалежності від спеціалізації
Вибіркові компоненти (БЛОК 7)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Технології молока та молочних продуктів | ||
2 | Технології м’яса та м’ясних продуктів | ||
3 | Технології харчування |
Вибіркові компоненти (БЛОК 8)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Проектування підприємств молочної промисловості | ||
2 | Проектування підприємств м’ясної промисловості | ||
3 | Проектування підприємств ресторанного господарства |
Вибіркові компоненти (БЛОК 9)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Технологічний семінар (молочної промисловості) | ||
2 | Технологічний семінар (м’ясної промисловості) | ||
3 | Організація в галузі |
Вибіркові компоненти (БЛОК 10)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Контроль якості та безпеки продукції молочної промисловості | ||
2 | Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості | ||
3 | Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства |
Вибіркові компоненти (БЛОК 11)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Мікробіологія молока і молочних продуктів | ||
2 | Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів | ||
3 | Кулінарознавство |