Анотації вибіркових дисциплін
Запис на вибіркові дисципліни ( Бакалаври 2019 – 5-6 семестр)
Вибіркові компоненти (БЛОК 1)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Патентознавство | ||
2 | Інтелектуальна власність |
Вибіркові компоненти (БЛОК 2)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Гігієна і санітарія харчових підприємств | ||
2 | Гігієна і санітарія |
Вибіркові компоненти (БЛОК 3)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Методи контролю харчових продуктів | ||
2 | Технохімічний контроль виробництва |