На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Кафедри
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Експертна рада роботодавців
Методичне забезпечення
Документаційне забезпечення
Наші випускники
Контакти
Спеціальності
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Заочне навчання
Вступнику
Вступна кампанія 2025
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
Рейтинг успішності
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Пропозиції та побажання
Думка студента
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Практична підготовка
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Рада з якості
Співпраця
Внутрішні договори
Міжнародні договори
Головна
›
Вибіркові дисципліни
›
Спеціальність 181 “Харчові технології” Бакалаври
›
2022-2023
2022-2023
ХТ 1901 (стаціонар)
ЗТХ 1801 (заочна)
ХТ 2001 (стаціонар)
ЗТХ 2001 (заочна)
ЗТХ 1901 (заочна)
ХТ 2101 п.т. (стаціонар)
ЗТХ 2101 п.т.