Анотації вибіркових дисциплін
Запис на вибіркові дисципліни
Вибіркові компоненти (БЛОК 1)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Основи біотехнології у молочній промисловості | ||
2 | Харчові та дієтичні добавки |
Вибіркові компоненти (БЛОК 2)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Основи фізіології та гігієни харчування | ||
2 | Сучасні методи та прилади біохімічних досліджень |
Вибіркові компоненти (БЛОК 3)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Гігієна і санітарія харчових підприємств | ||
2 | Гігієна і санітарія |
Дисципліни з блоків 4 – 8 студент обирає взалежності від спеціалізації
Вибіркові компоненти (БЛОК 4)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Технології молока та молочних продуктів | ||
2 | Технології м’яса та м’ясних продуктів | ||
3 | Технології харчування |
Вибіркові компоненти (БЛОК 5)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Проектування підприємств молочної промисловості | ||
2 | Проектування підприємств м’ясної промисловості | ||
3 | Проектування підприємств ресторанного господарства |
Вибіркові компоненти (БЛОК 6)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Технологічний семінар (молочної промисловості) | ||
2 | Технологічний семінар (м’ясної промисловості) | ||
3 | Організація в галузі |
Вибіркові компоненти (БЛОК 7)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Контроль якості та безпеки продукції молочної промисловості | ||
2 | Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості | ||
3 | Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства |
Вибіркові компоненти (БЛОК 8)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Мікробіологія молока і молочних продуктів | ||
2 | Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів | ||
3 | Кулінарознавство |