Анотації вибіркових дисциплін

Запис на вибіркові дисципліни


                Вибіркові компоненти (БЛОК 1)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
   1 Основи біотехнології у молочній промисловості
   2 Харчові та дієтичні добавки

                Вибіркові компоненти (БЛОК 2)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
   1 Основи фізіології та гігієни харчування
   2 Сучасні методи та прилади біохімічних досліджень

                Вибіркові компоненти (БЛОК 3)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
   1 Гігієна і санітарія харчових підприємств
   2 Гігієна і санітарія

       

Дисципліни з блоків 4 – 8 студент обирає взалежності від спеціалізації

                Вибіркові компоненти (БЛОК 4)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
  1 Технології молока та молочних продуктів
  2 Технології м’яса та м’ясних продуктів
  3 Технології харчування

                Вибіркові компоненти (БЛОК 5)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
  1 Проектування підприємств молочної промисловості
  2 Проектування підприємств м’ясної промисловості
  3 Проектування підприємств ресторанного господарства

                Вибіркові компоненти (БЛОК 6)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
  1 Технологічний семінар (молочної промисловості)
  2 Технологічний семінар (м’ясної промисловості)
  3 Організація в галузі

                Вибіркові компоненти (БЛОК 7)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
  1 Контроль якості та безпеки  продукції молочної промисловості
  2 Контроль якості та безпеки  продукції м’ясної промисловості
  3 Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства

                Вибіркові компоненти (БЛОК 8)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
  1 Мікробіологія молока і молочних продуктів
  2 Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
  3 Кулінарознавство