Каталог вибіркових компонентів
Запис на вибіркові дисципліни (1 курс – осінньо-весняний семестр)
Вибіркові компоненти (БЛОК 1)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Сучасні таропакувальні матеріали і середовища | 09.02.2020р | |
2 | Основи технології біопластиків | 09.02.2020р |
Вибіркові компоненти (БЛОК 2)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Інноваційні інгредієнти у технологіях харчової продукції | 09.02.2020р | |
2 | Біологічно активні компоненти і здоров’я | 09.02.2020р |
Вибіркові компоненти (БЛОК 3)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств |
09.02.2020р |
|
2 | Управління енергетичними ресурсами харчових підприємств | 09.02.2020р |