Каталог вибіркових компонентів

Запис на вибіркові дисципліни (1 курс – осінньо-весняний семестр)

Вибіркові компоненти (БЛОК 1)

З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
1 Сучасні таропакувальні матеріали і середовища 09.02.2020р
2 Основи технології біопластиків 09.02.2020р

Вибіркові компоненти (БЛОК 2)

З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
1 Інноваційні інгредієнти у технологіях харчової продукції 09.02.2020р
2 Біологічно активні компоненти і здоров’я 09.02.2020р

Вибіркові компоненти (БЛОК 3)

З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
1 Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств

09.02.2020р

2 Управління енергетичними ресурсами харчових підприємств 09.02.2020р