Шановні викладачі та студенти факультету харчових технологій та наші любі друзі!
✅7 листопада 2024 року о 10:00 відбудеться онлайн майстер-клас на тему «ЧИЗМОНГЕР: сирний професіонал та поціновувач», який проведе доктор філософії, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів СИНЕНКО Тетяна Павлівна.
🧀 Під час майстер-класу ви дізнаєтеся хто такий «чизмонгер», про цікаві факти та історію сирів, їх класифікацію, а також як з ними працювати, описувати смак та аромат сирів за допомогою інструменту «Колесо смаку». Майстер-клас буде корисним для всіх хто хоче опанувати правила формування сирного плато і базові поєднання продуктів та напоїв з сирами.
Посилання на конференцію: https://us04web.zoom.us/j/6544702129?pwd=tm2EkrghQJwZbom18fQRo1K6iY0rVF.1
Ідентифікатор конференції: 654 470 2129
Код доступу: 123456