Динамічний розвиток у галузі харчування та гостинності – ключове питання інтерактивної дискусії в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти між фахівцями ДПТНЗ Синівського професійно-аграрного ліцею та факультету харчових технологій.
Онлайн-зустріч у форматі круглого столу відбулась за участі заступника декана факультету харчових технології з якості освіти та наукової роботи Степанової Тетяни Михайлівни, директора ДПТНЗ Синівського професійно-аграрного ліцею Хоменка Євгена Васильовича, заступника директора з навчально-виробничої роботи Федоренка Олексія Олексійовича, власника і директора кафе «БОСС» Іщенко Ніни Володимирівни, методиста вищої категорії, старшого викладача Підлісної Юлії Григорівни, викладача ліцею, спеціаліста вищої категорії, старшого викладача Шастун Наталії Миколаївни, майстра виробничого навчання І категорії Руденко Людмили Іванівни, голови Ради учнівського самоврядування Харченко Ірини, а також учнів ДПТНЗ Синівського професійно-аграрного ліцею.
Сучасні виклики в галузі, перспективні питання інтегрування освітніх програм, обміну досвідом, профорієнтаційна взаємодія, участь у розробці методичного забезпечення навчальних дисциплін для забезпечення високої якості професійної підготовки здобувачів були активно обговорені в рамках даної онлайн зустрічі.
Були окреслені шляхи подальшої співпрації між закладами освіти з урахуванням вимог галузі харчування та гостинності.