22 листопада 2024 р. відбувся науковий семінар щодо розгляду дисертаційної роботи аспірантки кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Євгенії Демидової на тему «Розробка технології переробки плодів дикорослих рослин на порошкові харчові добавки». Науковий керівник – д.т.н., професор Самілик М.М.
Засідання відбулося під головуванням д.т.н, професора, Мазуренка І.К., за участі науково-педагогічних працівників кафедри та факультету.
Рецензентами дисертаційної роботи виступили:
- к.т.н., доцент Мельник О.Ю.
- к.т.н., доцент Геліх А.О.
За підсумками засідання учасниками фахового семінару було прийнято рішення, що дисертаційне дослідження Демидової Є.В. відповідає спеціальності 181 «Харчові технології» та вимогам, які висуваються до дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії, і рекомендується до захисту у разовій спеціалізованій вченій раді.