Відкрита лекція

23 лютого 2021 р. відповідно до плану кафедри технологій та безпечності харчової продукції доцент Болгова Н.В. провела для студентів 3 курсу відкриту лекцію з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» на тему «Характеристика кисломолочних продуктів». На лекції були присутні науково-педагогічні працівники кафедри технологій та безпечності харчової продукції, декан факультету харчових технологій Мельник О.Ю. та методист навчального відділу Бабошина Г.О.
Слід зазначити, лектор вільно володіє навчальним матеріалом й методикою його викладання, структура лекції чітка й логічно продумана. Висвітлення навчального матеріалу супроводжувалося наведенням прикладів професійного та практичного спрямувань. Після розгляду кожного питання разом із студентами формувалися висновки, акцентувалася увага на основних питаннях.
При поясненні навчального матеріалу лектор вдало поєднував традиційні та інтерактивні технології навчання: мозковий штурм, постановка проблемних питань, колективне обговорення.