Відкрита лекція доцента кафедри технологій та безпечності Геліх А.О.

30 листопада 2023 року відбулась відкрита лекція доцента кафедри технологій та безпечності Геліх Анни Олександрівни для студентів факультету харчових технологій.

Лекція була проведена англійською мовою.

Лекція з дисципліни Special food technology була присвячена основним питанням Innovative food technologies for redistributed manufacturing.

У презентації були висвітлені такі основні питання:

  1. Технічні та ринкові фактори, що приділяють увагу харчовим технологіям
  2. Система розумного харчового ланцюга
  3. Переваги та драйвери впровадження стійких харчових продуктів
  4. Інновації процесів, продуктів і систем
  5. Загальні фактори майбутніх харчових інновацій
  6. Харчові технології для підтримки стійких харчових продуктів
  7. Критерії оцінки перерозподіленого виробництва

Після представлення основного матеріалу лектором Геліх Анною, студентам було запропоновано пройти тестування у гугл-формі. Тест був направлений на розуміння студентами рівня засвоєння інформації, та виявлення проблемних питань, які будуть детально обговорені на семінарському занятті.