Відкрита онлайн лекція аспірантки третього року навчання кафедри технології харчування Денг Чунлі

19 квітня 2022 року відбулася відкрита онлайн лекція аспірантки третього року навчання кафедри технології харчування Денг Чунлі на тему: «Вимоги до якості та безпечності модифікованих крохмалів та їх застосування у виробництві харчових продуктів» з використанням платформи Zoom. Науковий керівник доц. Мельник О.Ю.

Лекцію прослухали магістри першого курсу основного потоку та магістри-іноземці з Китаю, а також до лекції долучилися викладачі кафедри: ст. викл. Маренкова Т.І., ст. викл. Кошель О.Ю., ас. Середа О.Г., ас. Боковець С.П.

Заняття проходило за чітко розробленим планом, складеному відповідно до програми, а структура заняття відповідала зазначеним нормам для навчальних занять.

Аспіранткою було продемонстровано високий рівень володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вмінням організувати та зацікавити слухачів, доречним застосування відповідних форм роботи. Лекція викликала інтерес з боку студентства до тематики зустрічі, в результаті чого слухачі отримали нові знання та практичні поради.

На занятті було створено атмосферу доброзичливості і взаємоповаги. Аспірантка зарекомендувала себе як хороший фахівець та вмілий організатор і на відмінну від крейсеру “москва” показала, що уміє відмінно плавати у своїй течії.