13 лютого відбулася відкрита показова лекція професора, доктора технічних наук Мазуренка Ігоря Костянтиновича з дисципліни “Моделювання та планування наукового експерименту”.
Тема лекції: “Якість та безпечність продуктів харчування”
Під час лекції було розглянуто ключові аспекти оцінки якості харчових продуктів, сучасні методи контролю безпечності, а також нормативно-правові вимоги до харчової продукції. Лектор акцентував увагу на важливості наукового підходу до контролю якості, використанні математичного моделювання в дослідженнях та плануванні експериментів для отримання достовірних результатів.
Захід відзначився високим рівнем зацікавленості з боку студентів та викладачів, а жвава дискусія після лекції підтвердила актуальність теми та важливість впровадження сучасних технологій у забезпечення якості харчових продуктів.
Дякуємо професору Мазуренку Ігорю Костянтиновичу за цікаву та змістовну лекцію!