🔔ВІДКРИТЕ ЛЕКЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ

20 березня 2025 року о 8:00 відбудеться відкрите лекційне заняття з дисципліни «Технології переробки рослинної сировини» доктора філософії, доцента кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Синенко Тетяни Павлівни. Заняття проводитиметься за допомогою програмного забезпечення Zoom.

Онлайн-заняття відбудеться для груп ХТ2201-1 та ХТ2201-2 відповідно до тематичного плану за темою «Основи переробки олійних культур».

Запрошуються усі охочі!

Посилання:

Тетяна СИНЕНКО запрошує вас на заплановану конференцію:

https://us02web.zoom.us/j/5292714407?pwd=294HgGzC9nRAGhe5A4k5FbVOtiVs0g.1

Ідентифікатор конференції: 529 271 4407  Код доступу: 123456