Викладачі кафедри технологій та безпечності харчових продуктів в ефірі.
Наприкінці вересня представники Сумського Національного аграрного університету взяли участь у міжнародній презентації номінантів до атласу «КОВЧЕГ СМАКУ УКРАЇНИ». Сумські науковці-харчовики у номінаціях: «Зникаючі види їстівних рослин, породи тварин, продукти та рецепти» представили корову лебединської породи та унікальні автентичні страви «задаванка» («паруха», «підкладна сметана») та «молозиво».
Чи увійдуть презентовані сумськими науковцями «гастрономічні» лоти до міжнародного видання? Які перспективи матимемо в рамках міжнародного проекту Slow Food?
ГІСТЬ: Марина Самілик – керівниця наукової групи, кандидатка технічних наук, викладачка факультету харчових технологій Сумського Національного аграрного університету