Викладачі та аспіранти кафедри технологій та безпечності харчових продуктів стали учасниками серпневої педагогічної конференції “Освіта: 30 років змін”

Викладачі та аспіранти кафедри технологій та безпечності харчових продуктів вже багато років займаються удосконаленням організації харчування дітей та впровадженням системи НАССР в закладах освіти. Сьогодні ми стали учасниками серпневої педагогічної конференції “Освіта: 30 років змін”, організованої управлінням освіти і науки Сумської міської ради. В рамках роботи конференції представлено перспективне меню, розроблене викладачами СумськогоНАУ, яке відповідає новим нормам харчування та Санітарному регламенту. Крім того, у освітян була можливість продегустувати молоко А2, наданого партнерами університету ТМ “Молочний світ”, та дізнатися про всі його корисні властивості. Сподіваємося на подальшу співпрацю, пишаємося можливістю бути корисними!