ВІТАЄМО З НАУКОВОЮ ПЕРЕМОГОЮ!

11-12 квітня в Національному університеті харчових технологій відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році за спеціальністю 181 “Харчові технології”.

Сумський національний аграрний університет на даному конкурсі представляв студент 4 курсу спеціальності 181 “Харчові технологіїЯрослав ДЗЮБА з науковою роботою на тему “Визначення впливу нетрадиційної рослинної сировини на функціонально-технологічні властивості йогурту“.

Конкурсна комісія високо оцінила дану наукову роботу і за результатами обговорення було присуджено ІІ призове місце.

Тож щиро вітаємо студента та його наукового керівника Тетяну СИНЕНКО з вагомим науковим здобутком!