З 10 по 24 березня 2023 р. тривав перший етап ІІ туру – рецензування студентських наукових робіт членами Галузевої конкурсної комісії. Кожну роботу рецензували два незалежних рецензенти. За результатами рецензування сформовано рейтинговий список наукових робіт. Всього було подано більше 40 робіт із 13 університетів.
З 3 по 7 квітня в НУХТ проходила підсумкова науково-практична конференція (ІІ етап ІІ туру) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології».
Дуже приємно, що і студенти факультету харчових технологій СНАУ взяли участь у цьому інтелектуальному змаганні і традиційно посіли призове місце. Так, дипломом ІІ ступеня отримав науковий доробок студента Савенко Олега на тему: “ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ КОНОПЛІ НА ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ФАРШЕВИХ СИСТЕМ ПОЛІКОМПОНЕНТНИХ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ”. Науковий керівник доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Тищенко Василь Іванович.