Вже традиційною, для викладачів кафедри технологій та безпечності харчових продуктів СНАУ, стала робота над удосконаленням організації харчування в закладах освіти

Вже традиційною, для викладачів кафедри технологій та безпечності харчових продуктів СНАУ, стала робота над удосконаленням організації харчування в закладах освіти. 9 квітня викладачі кафедри Марина Самілик, Наталія Болгова та Анна Геліх провели навчальний семінар для закладів освіти Миколаївського ОТГ. Нові норми
харчування, вимоги до харчових продуктів та організації харчування дітей з особливими дієтичними потребами, вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР наразі є надзвичайно актуальним питанням. Завдяки спіьній роботі між науковцями та освітніми закладами, діти Сумщини зможуть отримати якісне, корисне і смачне меню.