ЗАСІДАННЯ ЕКСПЕРТНОЇ РАДИ РОБОТОДАВЦІВ

6 грудня відбулося розширене засідання ради роботодавців ОПП “Крафтові технології та гастрономічні інновації“. У зустрічі взяли участь, крім роботодавців та членів проектної групи, декан факультету харчових технологій Наталія БОЛГОВА та здобувачі, які навчаються за спеціальністю 181 “Харчові технології“, СВО “бакалавр“, ОПП “Крафтові технології та гастрономічні інновації“.

Гарант освітньої програми Марина САМІЛИК представила проєкт освітньої програми на 2024 рік. Обговорили основний та вибірковий блок освітніх компонентів. Голова ради роботодавців, Олена БІЛУН, запропонувала в рамках вивчення дисципліни “Гастрономічні інновації” звернути більшу увагу на брендинг підприємств.

Наталія БОЛГОВА звернула увагу здобувачів та роботодавців на те, що можливо вносити пропозиції щодо включення певних тем, які відображають фокус освітньої програми, в силабуси освітніх компонентів. Прийнято рішення рекомендувати до розгляду на раді з якості обговорений проєкт освітньої програми.