Відсутність світла не стала на заваді проведенню засідання ради роботодавців на факультеті харчових технологій 31.01.2023. На засіданні були присутні Невмержицька Оксана Іванівна (завідувач експедиції кондитерського цеху ТОВ «Сумська паляниця»), Кондрашина Лідія Анатоліївна (менеджер системи якості ТОВ «Гуала Кложерс Технологія Україна»), Лихацька Марина Володимирівна (технолог Решетилівської філії ТОВ ТЕРРАФУД), Дехтярьова Наталія Михайлівна (завідувач виробництвом кафе-бару «Уют»), а також завідувачі випускових кафедр к.т.н., доцент Самілик Марина Михайлівна, к.т.н., доцент Мельник Оксана Юріївна та представники деканату к.т.н, доцент Степанова Тетяна Михайлівна, д.ф., доцент Кошель Олена Юріївна.
Згідно порядку денного було обрано голову ради роботодавців (Кондрашину Лідію Анатоліївну) та секретаря з числа НПП для організаційно-технічної підтримки роботи ради (Кошель Олену Юріївну).
Гарантом ОП Крафтові технології та гастрономічні інновації к.т.н., доцентом Самілик М.М. було презентовано проект даної освітньої програми на 2023-2024 навчальний рік.
Гарантом ОП Харчові технології к.т.н., доцентом Мельник О.Ю. було визначено ключові позиції, висвітлені у проекті на 2023-2024 навчальний рік.
В обговоренні прийняли участь Кондрашина Лідія Анатоліївна та Дехтярьова Наталія Михайлівна щодо сучасних потреб ринку праці з фахом 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа.