ЗАХИСТ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ГАО ДАН

10.11.2023 року відбувся черговий успішний захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Гао Дан, під керівництвом доцента, к.т.н. Геліх Анни. Дисертаційна робота Гао Дан на тему «Технологія ізоляту білка із шроту насіння гарбуза та харчової продукції з його використанням» («Technology of protein isolate pumpkin seed meal and food products using it») має практичне значення як для України, так і для КНР, де успішно впроваджена у виробництво технологія, запропонована здобувачкою наукового ступеня “доктор філософії”.

Спеціалізована вчена рада працювала у складі:

Голова ради:

Бордунова Ольга Георгіївна, доктор сільськогосподарських наук, професора, професора кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин, Сумський національний аграрний університет.

Рецензенти:

Тищенко Василь Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.

Офіційні опоненти:

Пасічний Василь Миколайович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій.

Головко Микола Павлович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування Державний біотехнологічний університет.

Применко Владислав Геннадійович, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри менеджменту і адміністрування Відокремленого підрозділу «Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури».

Вітаємо Гао Дан та її наукового керівника з успішним захистом та бажаємо подальших наукових здобутків.