У вівторок, 08 грудня 2020р., проведено захист самостійних робіт студентів групи ХТ1902пт з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» в онлайн-форматі на платформі «ZOOM».
Теоретичні знання, які студенти отримали на лабораторних та лекційних заняттях було успішно реалізовано через виконання самостійної роботи. Підготовлені та успішно захищені презентації і відео. Викладачі, Болгова Н.В. і Геліх А.О., мали можливість шляхом активного обговорення та діалогу не лише оцінити самостійну роботу студентів з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості», а й перевірити знання, набуті протягом семестру.
Приємно зазначити, що всі вироблені продукти, в рамках тематик, отримали високі відгуки «домашніх дегустаторів».
Навчатися – це не лише пізнавально і цікаво, а й смачно!