Захист виробничої та переддипломної практик на кафедрі технологій та безпечності харчових продуктів
Захист переддипломної практики СВО “Бакалавр”
16.01.2025 року відбувся захист переддипломної практики здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» заочної та денної форми навчання.
Переддипломна практика є невід’ємною складовою удосконалення професійної підготовки, підвищення рівня знань, умінь та навичок здобувачів та підготовки і написання кваліфікаційної роботи.
Під час проходження практики здобувачі удосконалили свій рівень загальної теоретичної і спеціальної практичної підготовки, проявили знання загальнотеоретичних, професійно орієнтованих і спеціальних дисциплін, які розкривають теоретичні основи та практичні питання харчових виробництв. Здобувачі набули навичок аналізувати процеси на підприємствах ресторанного господарства та харчової промисловості, встановлювати значимі фактори та причинно-наслідкові зв’язки при виявленні проблем конкретного підприємства, формулювати конкретні пропозиції щодо вдосконалення виробничих, сервісних та управлінських процесів.
За період проходження практики студенти вивчили досвід роботи харчових підприємств та закладів ресторанного господарства, перспективи їх розвитку, здійснювали техніко-економічне обґрунтування діяльності підприємства, набули практичних умінь та навичок щодо проєктування нового, розширення та реконструкції діючого підприємства, вивчили новітні досягнення харчової науки та порядок їх упровадження на харчових виробництвах, здобули практичні навички, знання та уміння з професійної та організаційної роботи на виробництві.