Нещодавно було підбито підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології», що проходив у Національному університеті харчових технологій у м. Київ. Серед 64 робіт із університетів України студенти факультету харчових технологій добре відзначилися. Відповідно до рейтингового списку маємо наступні результати:
– Робота «Котлети з антиоксидантами» Жаровського Бориса та Почтарьової Дар’ї посіла 12 місце в рейтингу (159 балів), і відзначена дипломом ІІІ ступеня, науковий керівник – к.с.г.н. Тищенко В.І.;
– Робота «Рубін Сумщини» Расамакіної Юлії та Цирулика Романа посіла 18 місце в рейтингу (150 балів), науковий керівник – к.т.н. Самілик М.М.;
– Робота «Лазурна» Юфрякова Якова посіла 24 місце в рейтингу (134 бали), науковий керівник – к.т.н. Мельник О.Ю.
Вітаємо студентів з їхніми маленькими, але важливими для нас, перемогами, бажаємо не зупинятися на досягненому та примножувати наукові здобутки СНАУ.