ЗДОБУВАЧ СНАУ ПІДКОРЮЄ НАУКОВИЙ СВІТ

11-12 квітня 2024 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» (2023-2024 н.р.). На підсумкову конференцію запрошено і наших здобувачів. Зокрема в секції «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів» було розглянуто роботу здобувача 4 курсу факультету харчових технологій Сумського НАУ Ярослава ДЗЮБИ. Конкурсна комісія об’єктивно оцінила наукову роботу і присудила здобувачеві ІІ місце.

Загалом, у конференції взяли участь 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологій, Державного торговельно-економічного університету, Державного біотехнологічного університету, Сумського національного аграрного університету, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Херсонського державного аграрно-економічного університету, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Вінницького національного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Вінницького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету, Черкаського державного технологічного університету, Уманського національного університету садівництва, Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця, Української інженерно-педагогічної академії.

 

Вітаємо переможця Ярослава ДЗЮБУ та його наукового керівника Тетяну СИНЕНКО, доктора філософії, доцента кафедри технологій та безпечності харчових продуктів. Бажаємо не зупинятися на досягнутому і підкорювати ще більші наукові вершини!