Мельник Оксана Юріївна

Завідувач кафедри технології харчування

E-mail: oksana.melnyk@snau.edu.ua




 

  1. Дослідження властивостей нетрадиційної сировини та її використання у виробництві харчової продукції;
  2. Використання високобілкової рослинної сировини у виробництві напівфабрикатів.
  1. ГДТ «Удосконалення технології ковбасних виробів з регульованими структурно-механічними властивостями», 01.09.2017-30.06.2018. Виконавці: Перцевой Ф.В., Бідюк Д.О., Мельник О.Ю., Маренкова Т.І.
  2. ГДТ "Розробка технології м’яса для веганів з використанням альтернативних видів білку". Договір № 23-3 від 23.03.2023. Виконавці: Мельник О.Ю., Степанова Т.М., Шкарапута Р.В., Ярмош Т.А., Середа О.Г., Черняков В.А., Боковець С.П.
  3. ГДТ "Особливості вирощування рослин у використаних ємностях з кавової гущі після спалювання свічки rekava candles". Договір № 11-10-2 від 11.10.2024. Виконавці: Ярощук Р.А., Ярощук С.В., Мельник О.Ю., Дзюба Я.С.
  4. ГДТ "Розробка технології хліба подовженого терміну зберігання". Договір № 28-10-1 від 28.10.24. Виконавці: Матісов О.Д,
    Мельник О.Ю., Мішан Д.М.