На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Випускнику
Контакти
Кафедри
Спеціальності
Харчові технології
Договори про співпрацю
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Заочне навчання
Міжнародна співпраця
Договори про співпрацю
Практичне навчання
Експертна рада роботодавців
Методичне забезпечення
Документаційне забезпечення
Опитування стейкхолдерів
Результати опитування
Вступнику
Вступна кампанія 2023
Інтернет-конкурс “Здорове харчування – запорука здоров’я нації”
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Пропозиції та побажання
Думка студента
Результати опитування
Оголошення
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Рейтинг успішності
Анонс подій
Головна
›
Кафедри
›
Кафедра технології харчування
›
Склад кафедри
Склад кафедри
Мельник Оксана Юріївна
(Завідувач кафедри)
Перцевой Федір Всеволодович
(д.т.н., професор)
Степанова Тетяна Михайлівна
(к.т.н, доцент)
Савченко Марина Юріївна
(к.т.н., доцент)
Бідюк Дмитро Олегович
(к.т.н, старший викладач)
Маренкова Тетяна Іванівна
(старший викладач)
Мазуренко Ігор Костянтинович
(д.т.н.. професор)
Кошель Олена Юріївна
(Д.ф., доцент)
Боковець Сергій Петрович
(Д.ф., старший викладач)
Конопля Яна Анатоліївна
(старший лаборант)
Середа Ольга Григорівна
(Аспірант)