Оk 5 Сучасні мультимедійні технології
Ок 7 Інженерна та комп’ютерна графіка
Ок 10 Методи контролю харчових продуктів
Ok 12 Основи фізіології та гігієни харчування
Ok 15 Процеси і апарати харчових виробництв
Ok 16 Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока
Ok 17 Основи наукових досліджень
Ок 17 Устаткування закладів ресторанного господарства
Ok 19 Технології переробки рослинної сировини
Ok 20 Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв
Ok 21 Технології молока та молочних продуктів
Ok 22 Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
Оk 27 Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства
Ok 30 Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів