2025-2026
Цикл дисциплін загальної підготовки:
-
Історично-філософські студії
-
Українська мова та академічне письмо
-
Іноземна мова професійного спілкування
-
Вища математика
-
Сучасні мультимедійні технології
-
Громадянська освіта
-
Базова загальновійськова підготовка
Цикл дисциплін професійної підготовки:
- Теоретичні основи харчових виробництв
- Гастрономічні інновації
- Харчова мікробіологія
- Методи контролю харчових продуктів
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Хімія
- Біохімія
- Процеси і апарати харчових виробництв
- Інженерна та комп’ютерна графіка
- Безпека праці
- Товарознавство товарів, пакувальних матеріалів
- та послуг у сфері харчування
- Технологічне обладнання та устаткування для
- виробництва харчових продуктів
- Крафтові технології молока та молочних продуктів
- Крафтові технології м’ясних виробів та переробки риби
- Технології харчування
- Крафтові технології хліба, хлібобулочних, макаронних та кондитерських виробів
- Крафтові технології рослинних олій, консервованих овочів та фруктів
- Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв
- Технології цукристих речовин та полісахаридів
- Екотехнології у виробництві харчових продуктів
- Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР
- Стандартизація і сертифікація харчової продукції
- Проектування крафтових харчових підприємств
- Інженерна творчість
- Економіка та менеджмент харчових виробництв
- Практика навчальна / виробнича / переддипломна
- Державна атестація: виконання та захист кваліфікаційної роботи
2024-2025
Цикл дисциплін загальної підготовки:
Цикл дисциплін професійної підготовки:
2023-2024
Цикл дисциплін загальної підготовки:
- Історично-філософські студії
- Ділова українська мова
- Іноземна мова професійного спілкування
- Вища математика
- Сучасні мультимедійні технології
- Громадянська освіта
Цикл дисциплін професійної підготовки:
- Теоретичні основи харчових виробництв
- Гастрономічні інновації
- Харчова мікробіологія
- Методи контролю харчових продуктів
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Хімія
- Біохімія
- Процеси і апарати харчових виробництв
- Інженерна та комп’ютерна графіка
- Безпека праці
- Устаткування закладів ресторанного господарства
- Технологічне обладнання харчових виробництв
- Крафтові технології молока та молочних продуктів
- Крафтові технології м’ясних виробів та переробки риби
- Технології харчування
- Крафтові технології хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів
- Крафтові технології рослинних олій, консервованих овочів та фруктів
- Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв
- Екотехнології у виробництві харчових продуктів
- Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР
- Стандартизація і сертифікація харчової продукції
- Проектування крафтових харчових підприємств
- Інженерна творчість
- Економіка та менеджмент харчових виробництв
- Практика навчальна / виробнича / переддипломна
- Державна атестація: виконання та захист кваліфікаційної роботи
2022-2023
Цикл дисциплін загальної підготовки:
- Історично-філософські студії
- Ділова українська мова
- Іноземна мова професійного спілкування
- Вища математика
- Сучасні мультимедійні технології
- Громадянська освіта
Цикл дисциплін професійної підготовки:
- Теоретичні основи харчових виробництв
- Гастрономічні інновації
- Харчова мікробіологія
- Методи контролю харчових продуктів
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Хімія
- Біохімія
- Процеси і апарати харчових виробництв
- Інженерна та комп’ютерна графіка
- Безпека праці
- Технологічне обладнання та устаткування крафтових харчових виробництв (з курсовим проектом)
- Крафтові технології молока та молочних продуктів
- Крафтові технології м’ясних виробів та переробки риби
- Технології харчування
- Крафтові технології хліба та хлібобулочних та кондитерських виробів
- Крафтові технології рослинних олій, консервованих овочів та фруктів
- Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв
- Екотехнології у виробництві харчових продуктів
- Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР
- Проектування крафтових харчових підприємств (з курсовим проектом)
- Економіка та менеджмент харчових виробництв
- Практика навчальна / виробнича / переддипломна
- Державна атестація: виконання та захист кваліфікаційної роботи