На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Кафедри
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Практичне навчання
Експертна рада роботодавців
Методичне забезпечення
Документаційне забезпечення
Опитування стейкхолдерів
Результати опитування
Випускнику
Контакти
Спеціальності
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Заочне навчання
Вступнику
Вступна кампанія 2024
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
Рейтинг успішності
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Пропозиції та побажання
Думка студента
Результати опитування
Оголошення
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Практична підготовка здобувачів
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Співпраця
Внутрішні договори
Міжнародні договори
Головна
›
Методична робота
›
Ступінь вищої освіти “Бакалавр”
›
Спеціальність 181 “Харчові технології”
›
Силабуси (ВК)
›
2021-2022
2021-2022
Кулінарознавсвтво 4 курс
Організація в галузі