Обов’язкові компоненти

ОК3 Іноземна мова професійного спілкування (КТГІ) 1 курс

ОК3 Іноземна мова професійного спілкування (КТГІ) 2 курс

Ок 4 Вища математика(КТГІ)

ОК 5 Сучасні мультимедійні технології

Ок 7 Теоретичні основи харчових виробництв

Ок 8 Гастрономічні інновації

Ок 9 Харчова мікробіологія

Ок 10 Методи контролю харчових продуктів

Ок 11 Основи фізіології та гігієни харчування

Ок 12 Хімія

Ок 13 Біохімія

Ок 14 Процеси і апарати харчових виробництв

Ок 15 Інженерна та комп’ютерна графіка

Ок 16 Безпека праці

Ок 17 Устаткування закладів ресторанного господарства

Ок 18 Технологічне обладнання та устаткування крафтових харчових виробництв

Ок 19 Крафтові технології молока та молочних продуктів

Ок 20 Крафтові технології м’ясних виробів та переробки риби

Ок 21 Технології харчування

Ок 22 Крафтові технології хліба та хлібобулочних та кондитерських виробів

Ок 23 Крафтові технології рослинних олій, консервованих овочів та фруктів

Ок 24 Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв

Ок 25 Екотехнології у виробництві харчових продуктів