Відкрите засідання обговорення ОПП підготовки магістрів зі спеціальності 181 Харчові технології

У вівторок, 06.04.2021р. о 13:00 год., відбудеться відкрите засідання по обговоренню проекту ОПП підготовки магістрів за участі декана, гаранта, здобувачів вищої освіти та НПП, які викладають на програмі підготовки магістрів “Харчові технології”.

Засідання відбудеться онлайн за допомогою програмного забезпечення – Zoom. Посилання на Zoom конференцію: https://us04web.zoom.us/j/76056010701?pwd=QlA5WDJ3alI2WGtQMUlRT3NsWUdSZz09

Ідентифікатор конференції: 760 5601 0701 Код доступу: gbAV4H
Здобувачі вищої освіти можуть пройти анкетування, щодо якості ОП Харчові технології другого (магістерського) рівня та внести пропозиції за цим посиланням
Ознайомитися з проектом програми підготовки магістрів зі спеціальності 181 Харчові технології можна ознайомитися за посиланням