Запрошуємо на онлайн-лекторій!
16.11.2022 року о 9.30 відбудеться онлайн-лекторій за участі
к.т.н., доцента кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Миколаївського НАУ
Савінок Оксани Миколаївни
за темою: «Особливості харчування військовослужбовців в умовах проведення бойових операцій», а також
к.т.н., доцента кафедри технології харчування Сумського НАУ Степанової Тетяни Михайлівни
за темою: «Сучасні аспекти застосування культивованої грибної сировини в технології кулінарної продукції»
Подключиться к конференции Zoom
https://us04web.zoom.us/j/9322045730?pwd=OHMwd2hIR3NlaUxmU0t6RVZGUDgzZz09
Идентификатор конференции: 932 204 5730
Код доступа: 2021