Запрошуємо на онлайн-лекторій!

Запрошуємо на онлайн-лекторій!

16.11.2022 року о 9.30 відбудеться онлайн-лекторій за участі

к.т.н., доцента кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Миколаївського НАУ

Савінок Оксани Миколаївни

за темою: «Особливості харчування військовослужбовців в умовах проведення бойових операцій», а також

к.т.н., доцента кафедри технології харчування Сумського НАУ Степанової Тетяни Михайлівни

за темою: «Сучасні аспекти застосування культивованої грибної сировини в технології кулінарної продукції»

Долучайтеся до лекторію за посиланням

Подключиться к конференции Zoom
https://us04web.zoom.us/j/9322045730?pwd=OHMwd2hIR3NlaUxmU0t6RVZGUDgzZz09

Идентификатор конференции: 932 204 5730
Код доступа: 2021