Анотація Гігієна і санітарія

Анотація Прикладна механіка

Анотація Проектування підприємств ресторанного господарства

Анотація Теоретичні основи харчових виробництв

Анотація Технічна механіка

Анотація Технології харчування

Анотація Технологія оздоровчих харчових продуктів

Анотація Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості

Анотація Технохімічний контроль виробництва

Анотація Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства

Анотація Інтел. власність

Анотація Гігієна і санітарія харчових підприємств

Анотація Гігієна і санітарія

Анотація Кулінарознавство

Анотація Медико-біологічні основи харчування

Анотація Методи контролю харчових продуктів

Анотація Молекулярна технологія

Анотація Організація в галузі

Анотація Патентознавство

Анотація Поглиблене вивчення харчової хімії

Анотація Економіка харчових і переробних підприємств

Анотація Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості

Анотація Мікробіологія молока і молочних продуктів

Анотація Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів

Анотація Основи фізіології та гігієни харчування

Анотація Технологічний семінар (м’ясо)

Анотація Технохімічний контроль виробництва

Анотація. Проектування підприємств молочної промисловості

Анотація Контроль якості та безпеки продукції молочної промисловості

Анотація Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості

Анотація Мікробіологія молока і молочних продуктів

Анотація Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів

Анотація Основи фізіології та гігієни харчування

Анотація Проектування підприємств ресторанного господарства

Анотація Технологічний семінар (м’ясо)

Анотація Електротехніка

Анотація Електрообладнання

Анотація Харчові та дієтичні добавки