Анотація Проектування підприємств ресторанного господарства
Анотація Теоретичні основи харчових виробництв
Анотація Технології харчування
Анотація Технологія оздоровчих харчових продуктів
Анотація Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
Анотація Технохімічний контроль виробництва
Анотація Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
Анотація Гігієна і санітарія харчових підприємств
Анотація Медико-біологічні основи харчування
Анотація Методи контролю харчових продуктів
Анотація Молекулярна технологія
Анотація Поглиблене вивчення харчової хімії
Анотація Економіка харчових і переробних підприємств
Анотація Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості
Анотація Мікробіологія молока і молочних продуктів
Анотація Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
Анотація Основи фізіології та гігієни харчування
Анотація Технологічний семінар (м’ясо)
Анотація Технохімічний контроль виробництва
Анотація. Проектування підприємств молочної промисловості
Анотація Контроль якості та безпеки продукції молочної промисловості
Анотація Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості
Анотація Мікробіологія молока і молочних продуктів
Анотація Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
Анотація Основи фізіології та гігієни харчування
Анотація Проектування підприємств ресторанного господарства