Радчук Олег Володимирович

Доцент кафедри інженерних технологій харчових виробництв
Кандидат технічних наук , доцент
E-mail: Radchuk_@i.ua
ID Web of Science V-3214-2018
ORCID https://orcid.org/0000-0002-8228-2499
ID Scopus 6505700747
Scholar.google https://scholar.google.com.ua/citations?hl=ru&pli=1&user=rTLnPI8AAAAJ
CV
Народився 27 вересня 1970 року в м. Суми, Україна
1986-1990р. – навчання у Сумському машинобудівному технікумі за спеціальністю «Наладка та експлуатація верстатів з ЧПК та промислових роботів»
1989-1990р. – слюсар-ремонтник (Сумське ордена Леніна и ордена Жовтневої революції машинобудівне науково-виробниче об’єднання ім. М.В.Фрунзе)
1990-1995рр.– навчання в Сумському державному університеті за спеціальністю «Технологія машинобудування»
01.08.1995р. – інженер кафедри нарисної геометрії та графіки Сумського державного університету
01.10.1996 р. – 30.09.1999 р. – навчання в аспірантурі Сумського державного університету
14.04.1999 р. – інженер-програміст обчислювального центру факультету механізації Сумського державного аграрного університету
04.01.2000 р. – асистент кафедри основ проектування СумДАУ
30.03.2000 р. – присвоєно вчений ступінь кандидата технічних наук
01.09.2000 р. – переведений на посаду доцента кафедри основ проектування СумДАУ
01.07.2002 р. – 01.09.2007 р. – переведений на посаду доцента кафедри проектування технічних систем СНАУ
01.09.2007 р. – переведений на посаду директора НН інженерно-технологічного інституту СНАУ
01.09.2011 р. – призначений тимчасово виконуючим обов’язки декана факультету харчових технологій СНАУ
01.03.2013 р. – переведений на посаду декана факультету харчових технологій СНАУ
Основні навчальні дисципліни: «Науково-дослідна робота студентів», «Основи наукових досліджень», «Прикладна механіка».
Напрям наукових досліджень: енергозберігаючі технології у харчових виробництвах
Грантова, держбюджетна та госпдоговірна тематика:
Грант C38398/8961/50371 «Удосконалення професійних навичок в галузі м’ясопереробки України» (2018. Світова продовольча організація та Європейський банк реконструкції та розвитку)
Підвищення кваліфікації (стажування): Національний університет біоресурсів і природокористування України ННІ післядипломної освіти. Свідоцтво. Тема: «Підвищення енергетичної ефективності та стимулювання використання відновлюваних джерел енергії в агро-харчових та інших малих та середніх підприємствах в Україні
Інша інформація: декан факультету харчових технологій