Воронін Олександр Андрійович
Рік вступу до аспірантури: 2024
Рік народження: 1995
Електронна пошта: oleksandr7oronin@gmail.com
Тема дисертаційної роботи: «Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням рослинного піноутворювача»
Науковий керівник: доктор філософії, доцент кафедри технології харчквання, Олена Юріївна Кошель
Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри: Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: “«Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням рослинного піноутворювача».
Мета дисертаційної роботи: наукове обґрунтування та удосконалення технології бисквітних напівфабрикатів шляхом використання рослинних піноутворювачів для покращення структурно-механічних, органолептичних та харчових характеристик готової продукції, а також розширення можливостей виробництва рослинних кондитерських виробів, придатних для споживачів, які з різних причин відмовляються від використання інгредієнтів тваринного походження.
