На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Кафедри
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Експертна рада роботодавців
Методичне забезпечення
Документаційне забезпечення
Наші випускники
Контакти
Результати опитування
Спеціальності
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Заочне навчання
Вступнику
Вступна кампанія 2025
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
Рейтинг успішності
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Пропозиції та побажання
Думка студента
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Практична підготовка
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Рада з якості
Співпраця
Внутрішні договори
Міжнародні договори
Головна
›
Кафедри
›
Кафедра технології харчування
›
Каталог дисциплін
›
Анотації вибіркових дисциплін (ОР “Магістр”)
Анотації вибіркових дисциплін (ОР “Магістр”)
Інноваційні інгредієнти у технології харчової продукції
Низькотемпературні та екструзійні технології
Основи технології біопластиків
Технології виробництва екологічно-чистої та органічної продукції