|
2024
- Sereda, O., Melnyk, O., Marenkova, T., Koshel, O., & Bokovets, S. (2024). The rheological characteristics of the dough for semi-finished biscuits with the addition of crickets flour. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 18, 468–479. https://doi.org/10.5219/1967 (Scopus).
- Монографія. Боковець С. П. Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи / С. П. Боковець, О. О. Гринченко І. М. Сметанська, С. Б. Омельченко, Ф. В. Перцевой. – Харків : Діса+, 2024. – 186 с.
- Боковець, С. П. (2024). ДЕРИВАТОГРАФІЧНИЙ АНАЛІЗ КОМПОНЕНТІВ БАТОНЧИКА ЖЕЛЕЙНОГО З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА ГОРІХІВ КЕШ’Ю. Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та автоматизація виробничих процесів, (2 (56), 15-20. https://doi.org/10.32782/msnau.2024.2.2.
- Боковець, С. (2024). Використання нетрадиційної сировини рослинного походження у технології безглютенового тіста для вареників. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 14(2).
- Боковець, С., & Кошель, О. (2024). Дослідження впливу борошна зеленої гречки та псиліуму на структурно-механічні властивості безглютенових маффінів. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 14(2).
- Мазуренко, І., & Боковець, С. (2024). Харчова цінність збивного бісквітного напівфабрикату на основі борошна зеленої гречки. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 341(5), 151-156.
- Чорна Н.В., Боковець С.П. (2024). Використання нутового та арахісового борошна у технології бісквіта основного. Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та автоматизація виробничих процесів, (3 (57), 74-78.
- Боковець С. Використання псиліуму та червоної сочевиці у виробництві безглютенового хліба // Матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», (11-12 квітня 2024 р.). НУХТ. Київ.
- Боковець С. Визначення показників якості маффінів з використанням борошна зеленої гречки та зміну їх під час зберігання // Матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», (21 травня 2024 р.). НУХТ. Київ.
- Боковець С.П. (2024). Дослідження технологічних властивостей безглютенових маффінів з використанням борошна зеленої гречки та псиліуму. Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». – К.: НУХТ, 2024. – 174 с
|