Мельник Оксана Юріївна

 

  1. "Інноваційні форми та методи викладання фахових дисциплін зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа" (посвідчення №236/25 від 24.06.2025) - 180 год/6 кредитів ЄКТС (07 квітня - 24 червня 2025 року)
  2. “Інноваційні технології харчової промисловості”(сертифікат №00493698 / NF1077-24) 60 год/2 кредитів (18 – 29 листопада 2024 року).
  3. “Інноваційні професійні компетентності в педагогічній діяльності” (свідоцтвво про підвищення кваліфікації СС 00493706/023520-24) - 60 год/2 кредити  (16-27 вересня 2024 року)
  4. «Фандрайзинг та організація проектної діяльності у закладах освіти: європейський досвід» - 180 год/6 кредитів (22 квітня – 28 травня 2023 року)
  5. Тренінг (18 год) у рамках проекту програми ЄС ЕРАСМУС+Жан Моне Модуль (#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPIMO-MODULE) в НУХТ 29-30 листопада 2021 року. Сертифікат № 033.
  6. Інша інформація: експерт НАЗЯВО.