ЦИРУЛИК РОМАН ВІКТОРОВИЧ

Рік вступу до аспірантури:      2021

 Рік народження: 1998

Місце роботи, посада: ресторан «Sushi 3303», сушист

Тема дисертаційної роботи: «Розробка технології збагаченого молока А2»

Науковий керівник: к.т.н., доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна

Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічних робіт:

–          0119U101237 «Інноваційні технологічні рішення у виробництві харчової продукції» за науковим напрямом «Харчові технології»;

–         0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування»

Мета дисертаційної роботи Наукове обґрунтування та розроблення технології збагачення молока А2

Реалізація роботи ФОП «Опришко Д.В» (Сумська крафтова сироварня  «Obereg») акт від 20.07.2022

Публікації
  1.                Samilyk M., Tsyrulyk R., Bolgova N., Vechorka V., Ryzhkova T., Severin R., Lysenko H., & Heіda I. (2022). Devising a technique for improving the biological value of A2 milk by adding carrot powder. EEJET, 6(11 (120), 44–50. (Scopus).

2.                Samilyk M, Bolgova N, Tsyrulyk R, Ryzhkova T. Prospects for processing and use of root vegetable waste in food production. Food science and technology. 2021;15(4):60-68. (Web of Science).

3.                Самілик, М. М., & Цирулик, Р. В. (2022). Використання морквяних порошків для збагачення молока мінеральними елементами. Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Технічні науки», (1), 23-29. (видання категорії «Б»).

4.                Самілик, М., Цирулик, Р., & Вороненко, Н. (2023). Застосування морквяних порошків для збагачення молочних продуктів. НВТДАУ, 13(2). (видання категорії «Б»).