ДЕМИДОВА ЄВГЕНІЯ В’ЯЧЕСЛАВІВНА
Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри

 

 

 

 

 

 

Рік вступу до аспірантури:   2021

Рік народження: 1988

Місце роботи, посада: ДНЗ «Сумське ВПУБА», викладач

Тема дисертаційної роботи: «Розробка технологій функціональних порошків на основі похідних переробки ягід».

Науковий керівник: к.т.н., доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна

Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування»
Мета дисертаційної роботи

 

 

Розроблення технології порошкових харчових добавок функціонального призначення на основі похідних переробки плодів дикорослих рослин

Реалізація роботи ТОВ «ПАН ШЕФ» (м. Кривий Ріг), ТОВ «Сумська паляниця» (м.Суми)

     

 

Публікації
  1. Samilyk M., Demidova E., Bolgova N., Savenko  O., & Cherniavska, T. (2022). Development of bread technology with high biological value and increased shelf life  EEJET2(11 (116), 52–57. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2022.255605 (Scopus).
2. Samilyk M., Demidova  E., Nazarenko Y., Tymoshenko A., Ryzhkova T., Severin R., Hnoievyі I., & Yatsenko, I. (2023). Formation of the quality and shelf life of bread through the addition of rowanberry powder.  EEJET , 3(11 (123), 42–49. (Scopus).
3. Samilyk M., Demidova  E., Bolgova, N. (2022). Waste-free technology of processing wild plant raw materials Journal of chemistry and technologies  Journal of Chemistry and Technologies Том 30 № 3 (2022), с. 394-403, :https://doi.org/10.15421/jchemtech.v30i3.256924 (Scopus).
4. Samilyk M., Demidova E., Bolgova N., KapitonenkoA., & Cherniavska, T. (2022). Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products. EUREKA: Life Sciences, (2), 28-35. ( видання ЄС).
5. Самілик М. М., & Демидова Є. В. (2022). Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочок. ТНВ. Серія: Технічні науки, (4), 94-101. https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.4.12 (фахове видання категорії «Б»).
6. Самілик, М., & Демидова, Є. (2022). Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 5(2), 281–291. (фахове видання категорії «Б»)
7. Samilyk M., Korniienko D., Demidova E., Tymoshenko A., Bolgova  N., & Yeskova O. (2022). Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydration. EUREKA: Life Sciences, (6), 60-68. (видання ЄС).