Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри | ДЕМИДОВА ЄВГЕНІЯ В’ЯЧЕСЛАВІВНА
Рік вступу до аспірантури: 2021 Рік народження: 1988 Місце роботи, посада: ДНЗ «Сумське ВПУБА», викладач Тема дисертаційної роботи: «Розробка технологій функціональних порошків на основі похідних переробки ягід». Науковий керівник: к.т.н., доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна |
Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування» | |
Мета дисертаційної роботи | Розроблення технології порошкових харчових добавок функціонального призначення на основі похідних переробки плодів дикорослих рослин |
Реалізація роботи
Публікації |
ТОВ «ПАН ШЕФ» (м. Кривий Ріг), ТОВ «Сумська паляниця» (м.Суми) |
1. Samilyk M., Demidova E., Bolgova N., Savenko O., & Cherniavska, T. (2022). Development of bread technology with high biological value and increased shelf life EEJET, 2(11 (116), 52–57. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2022.255605 (Scopus).
2. Samilyk M., Demidova E., Nazarenko Y., Tymoshenko A., Ryzhkova T., Severin R., Hnoievyі I., & Yatsenko, I. (2023). Formation of the quality and shelf life of bread through the addition of rowanberry powder. EEJET , 3(11 (123), 42–49. (Scopus). 3. Samilyk M., Demidova E., Bolgova, N. (2022). Waste-free technology of processing wild plant raw materials Journal of chemistry and technologies Journal of Chemistry and Technologies Том 30 № 3 (2022), с. 394-403, :https://doi.org/10.15421/jchemtech.v30i3.256924 (Scopus). 4. Samilyk M., Demidova E., Bolgova N., KapitonenkoA., & Cherniavska, T. (2022). Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products. EUREKA: Life Sciences, (2), 28-35. ( видання ЄС). 5. Самілик М. М., & Демидова Є. В. (2022). Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочок. ТНВ. Серія: Технічні науки, (4), 94-101. https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.4.12 (фахове видання категорії «Б»). 6. Самілик, М., & Демидова, Є. (2022). Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 5(2), 281–291. (фахове видання категорії «Б») 7. Samilyk M., Korniienko D., Demidova E., Tymoshenko A., Bolgova N., & Yeskova O. (2022). Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydration. EUREKA: Life Sciences, (6), 60-68. (видання ЄС). |